KF005861 Paloitteluveitsi 1

69,00 

Saatavuus: 8 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KF005861 Osasto:

Teränpituus 155 mm

Otimme OAK-sarjaan mallin KF005861 Paloitteluveitsi 1 tuotantoon koemarkkinointi mielessä pari vuotta sitten. Ajatuksena oli ottaa valmistukseen vanha perinteinen ”joka torpan” leipäveitsi. Minulla oli oma henkilökohtainen muisto veitsestä lapsuudesta kun isoäitinä leikkasi leipää tällaisella veitsellä. Istuimme serkkujen kanssa pitkän pöydän ääressä ja hän leikkasi leipää rintaansa vasten ja minua pelotti että ei satuta itseään.

Useat asiakkaat varsinkin iäkkäämmät myyntipisteessämme ovat ihastuneet veitseen ja kommentit ovat olleet saman kaltaisia kun minun muistoni kuten ”Mummolla oli samanlainen”, ”Meillä on mökillä samanlainen se on anopin/isoäidin vanha”.

Mielestäni veisi sopi hyvin Suomi 100 tuotteeksi. Terän materiaali on sama hiiliteräs kuten ennekin mutta valmistusmenetelmämme on muuttunut moderniksi kuten kahvan muotoilu. Terien suunnittelussa ja valmistuksessa käytämme nykyaikaista tekniikkaa. 3D-mallinnusta ja vesileikkausta joka mahdollistaa piensarjojen tekemisen ja nopean valmistusprosessin.

Vaativaan käyttöön muotoiltu KNIVO® tekee hiiliteräksestä helppohoitoista: terää suojaava PTFE-pinnoite säästää öljyämisen vaivan ja pysyy puhtaana kuin itsestään – huuhtelu käytön jälkeen riittää.
KNIVOjen terissä käytetään karkaistua 80 CrV 2 -työkaluterästä. Stenco Leuku-hiiliteräs on vanha luotettava puukko- ja veitsiterämateriaali ja 80 CrV 2 -työkaluteräs on luotetaan myös puusepänteollisuuden sahanterissä ja taltoissa.. Ne ovat hanakasti teroittuva ja takaa erinomaisen leikkaavuuden. Terän kovuus on 60 HRC.
Tukevasti käteen istuva kahva on kiinanpuuöljyllä käsiteltyä tammea. Terä lukitaan kahvaan laadukkaista käyttöpuukoista opitulla polymeerivalulla.
EI KONEPESUUN HUUHTELE JA KUIVAA HUOLELLISESTI!

Paino 0,16 kg (kilogramma)
Shopping Cart